ZSdesign

Verroeste vuurschalen

Met een verroeste vuurschaal verhoogt u de sfeer in uw tuin. Bent u opzoek naar strakke design vuurschaal voor in uw tuin? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Bekijk hier onze producten. Komt u er niet aan uit, of heeft u een vraag over een van onze verroeste vuurschalen? Schroom u niet en neem contact met ons op. 

Square XL

€149,95

Square L

€144,95

Square M

€119,95

Bent u op zoek naar een Vuurschaal van Cortenstaal?

ZSDesign heeft een select assortiment van verroeste vuurschalen van hoge kwaliteit. Door het aanschaffen van een verroeste vuurschaal van cortenstaal haalt u warmte, sfeer en gezelligheid in uw tuin. Daarnaast kunt u op een lekker lange avond heerlijk genieten van een knisperende vuurtje.

Niets is zo gezellig als samen met vrienden en familie om een warm verroeste vuurschaal zitten in uw eigen tuin na een heerlijke barbecue. Pak er een biertje of een wijntje bij en je hebt meteen een fijne en relaxte sfeer.

Verroeste Vuurschaal in verschillende maten.

Het assortiment dat ZSDesign aanbiedt bestaat uit drie verschillende maten vuurschalen namelijk vuurschaal M, vuurschaal L en vuurschaal XL. Al deze vuurschalen zijn gemaakt van cortenstaal met een hoge kwaliteit.

ZSDesign focust zich met een reden alleen op verroeste vuurschalen. Wij zijn een jong bedrijf en gaan uit van langzame groei om zo onze product portfolio langzaamaan uit te breiden. De volgende stap die wij dus willen aanbieden is het maken van vuurschalen van RVS en vuurschalen met een roestbestendige coating.

Verroeste Vuurschaal van Cortenstaal

Maar momenteel bieden wij alleen nog maar vuurschalen aan van cortenstaal. Deze vuurschaal hebben wij bewust van cortenstaal gemaakt omdat hierbij alleen het buitenste randje roest, wat er dus voor zorgt dat er een soort van beschermlaagje op het product terecht komt.

Hoe Onderhoud je een Verroeste Vuurschaal?

Het onderhouden van onze verroeste vuurschalen is vrij simpel, allereerst het schoonmaken van de vuurschaal. Doe dit minimaal 12 uur na het gebruik van de vuurschaal, zodat de as al goed is afgekoeld. Dankzij het vierkante design is het heel gemakkelijk om het product schoon te maken. Wij adviseren om gebruik te maken van blik en veger om zo de as weg te scheppen en in de zwarte kliko te deponeren. Hierbij is het belangrijk dat de as goed is afgekoeld om zo brandt in de afvalcontainer te voorkomen.

Na het schoonmaken van de verroeste vuurschaal kunt u hem opslaan in de schuur of onder een overkapping. Dit is niet noodzakelijk aangezien we in het midden van de vuurschaal een hele kleine opening hebben gemaakt, zodat er geen water in de vuurschaal blijft staan zodat u als klant lang plezier kan hebben van de vuurschaal.

Hoe kan ik de Verroeste Vuurschaal Veilig Gebruiken?

Een vuurschaal zorgt voor veel warmte en gezelligheid in uw tuin, op vakantie of tijdens een bedrijfsuitje. Wij van ZSdesign bieden verroeste vuurschalen aan met een mooi design die ook nog eens van een hoge kwaliteit zijn. Om echt een avondje te genieten van de verroeste vuurschaal is het wel belangrijk dat u veilig en uw gezonde verstand gebruikt.

Wat allereerst al belangrijk is, is om de vuurschaal niet in de buurt van brandbare onderdelen te zetten, denk hierbij aan stoelen, tafels, planten maar ook de schutting of een hoge boom kan brandgevaar geven. Daarnaast adviseren wij om de vuurschaal op een stabiele ondergrond en recht te plaatsen.

ZSDesign

Bent u opzoek naar een verroeste vuurschaal van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze vuurschalen worden geproduceerd in Nederland zodat wij altijd de kwaliteit kunnen waarborgen. Niet voor niets geven wij 5 jaar garantie op onze producten.